Основно училище "Христо Смирненски" - град Добрич
Училище с бъдеще

За родителите

 

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ

 

СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

Съвсем неочаквано попаднахме в ситуация на истинско изпитание за цялата образователна система в България.За по-малко от 48 часа ежедневието на всеки един от нас се промени коренно. Някак внезапно всички залепнахме за екраните на своите компютри, лаптопи и мобилни телефони. И така до днес.

В началото беше трудно, но каузата си заслужаваше - да спомогнем за прекратяване на разпространението на коварния вирус, убил хиляди хора по света. Нещо повече, длъжни бяхме да направим всичко възможно, да спасим учебната година за всички ученици. Все благородни цели, постигането на които би било абсолютно невъзможно БЕЗ ВАШАТА ПОМОЩ И РАЗБИРАНЕ!

Позволете ни от името на целия учителски колектив и на училищното ръководство да изкажем своята благодарност към Вас за безрезервното съдействие, което ни оказвате и за доверието, което ни гласувате. Подкрепата Ви ни дава стимул да се самоусъвършенстваме и да ставаме все по-можещи в свят на постоянни предизвикателства.

Вашето присъствие, мили родители, е единствената гаранция за успешното продължаване на обучението на Вашите и наши деца в електронна среда.

Само заедно ще постигнем крайната цел! Само заедно ще направим така, че ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ!